All Shook Up, the musical

Efterårets forestilling i Grenaa Amatørteater.

Spilledatoer:

Den 9 - 12. november 2023

Billetpris kr. 245,-

Grenaa Amatørteater har sikret sig rettighederne til musicalen ”All shook up”, som er en rigtig amerikansk 50’er musical der er spækket med fede Elvis numre. Med en stemning af James Dean, Grease og Footloose, bliver vi hensat til sommeren 55 i en lille støvet den-har-jeg aldrig-nogensinde-hørt-om by i midtvesten.

Lidt om musicalen....

Som skrevet befinder vi os i Amerika i 1955 i en lille flække, ingen nogensinde har hørt om. Byen har alt, hvad man kan forvente af en lille flække i midtvesten: I autoværkstedet arbejder drengepigen Natalie med sin far, Jim. Byens værtshus bliver drevet af Sylvia med hjælp af sin datter, den rastløse Lorraine. Den smukke Miss Sandra har lige åbnet et museum, ingen gider at besøge, og det hele bliver styret med hård hånd af borgmesteren Matilda og sheriffen Earl. Alt ånder fred og idyl. Men så kommer uromageren Chad til byen...

Forestillingen er med dansk tale, men sangene synges på originalsproget - og med ca. 20 Elvis sange på repertoiret siger det sig selv, at det ikke blev kedeligt.

Det bliver en fest....

Vi glæder os til at se jer, til en aften hvor der kommer fuld knald på alle de fantastiske Elvis melodier og sange. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen, så du ikke går glip af Grenaa Amatørteaters opsætning af ”All Shook Up, the musical”.

All Shook Up

Inspired and featuring the songs of Elvis Presley

Book by Joe DiPietro

Dansk oversættelse: Pierre Westerdahl

Forlag: Nordiska ApS / Dansk Teaterforlag